Fins aquí el casal de Setmana Santa!!

24 d'abril de 2019 per categoria Casal Digital etiquetat com , , , , , , , , amb 0 i 0
Inici > Blog > Casal Digital > Fins aquí el casal de Setmana Santa!!

Bones!!

Després d’uns dies plens d’aventures i bones estones plegats toca dir fins a la  propera, de nou donar gràcies a l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, l’Espai Jove i Ràdio Arenys per creure en aquest projecte de Macedònia Audiovisual en el que ja hi portem molt de temps treballant i que poc a poc es va fer més gran i millor. I com no donar les gràcies a tots els nens i joves que van passant pel Casal Digital i aprenen coses noves sobre el món audiovisual, cosa que ens agrada moltíssim!!

Aquí us deixem els projectes de YOUTUBE realitzats pels alumnes d’aquesta Setmana Santa en el que hi hem participat tots desde el primer a l’últim

posant cadascú el seu granet de sorra que junts han format aquests curts que tant ens han agradat!! També us deixem les FOTOS del casal en les que hi trobareu diversos moments que hem viscut plegats i el resum en vídeo amb les millors imatges d’aquests dies:

 

 

I per acabar el programa de ràdio que vam emetre dilluns de pasqua a la tarda en el que hi trobareu debats sobre Youtube i un reportatge de la festa de Tots Som Blaus per l’autisme. Per cert recordem que som al twitter i a instagram. Segueix-nos!!

Ir a descargar

 

Res més per la nostra part esperem que ens veiem molt aviat!!

 

Fins la propera digitals! 🙂

 

Joan i els digitals

Disseny web: beminuscula