Arriba la DORMIDA del Casal Digital 2019

22 de juliol de 2019 per categoria Casal Digital etiquetat com , , , , amb 0 i 0
Inici > Blog > Casal Digital > Arriba la DORMIDA del Casal Digital 2019

Bones!!

 

Aquest any farem la 1a dormida al Casal Digital d’Estiu 2019. Tots els participants del casal juntament amb els seus monitors i monitores, ens quedarem a dormir la nit del dimarts 23 de juliol.
En aquesta activitat especial podran participar-hi els nens i nenes apuntats a la 1a i 2a quinzena, i el funcionament serà el següent:

 

Ens trobarem el dimarts a les 19:30h hores a l’Espai Jove, prepararem i muntarem les tendes per a poder-hi passar la nit. Al vespre farem jocs de nit i contes abans d’anar a dormir.
L’endemà ens despertarem i esmorzarem. Els infants que han participat només a la 1a quinzena l’hora de recollida serà l’endemà és a les 9h del matí. Dormirem al terreny dels pares d’una família del casal situat a Arenys mateix, equipat amb WC, cuina i zona de taules i cadires per menjar. Els infants que participin de la 2a quinzena faran les activitats diàries del casal d’estiu. Podreu venir a buscar als vostres fills i filles a les 13:00 o a les 14:00, depenent si participen del servei d’acollida, seguint d’aquesta manera amb l’horari normal del dimecres 24. Aquesta activitat és totalment voluntària. Aquí us deixem la CONVOCATÒRIA.

 

– Cal que portin:

 

Sopar

Sac de dormir

Màrfega

Roba i calçat esportiu

Roba de recanvi

Alguna peça d’abric pel vespre

Lot

No hi falteu!!

Equip del Casal Digital

Disseny web: beminuscula