La última Sirena i més, les recomanacions de la Iona

18 d'abril de 2021 per categoria Casal Digital etiquetat com , , , , amb 0 i 0
Inici > Blog > Casal Digital > La última Sirena i més, les recomanacions de la Iona
  • La última sirena:

La última sirena, mereixedora del Premi Boolino 2018, és una història fascinant sobre l’amistat, la màgia de la mar, i tot el que un estiu pot canviar les nostres vides.

Clara és una nena d’onze anys la frenètica vida dels quals entre escoles d’elit, múltiples extraescolars i caps de setmana sempre planificats es talla en sec a causa d’una greu crisi familiar. En arribar l’estiu, Clara es veu obligada a renunciar als campaments als quals van les seves amigues i a passar l’estiu sencer amb els seus besoncles, als qui a penes coneix, en una petita illa del Mediterrani en la qual mai passa res.

  • Willa de los bosques:

Mou-te sense fer soroll.
Desapareix sense deixar rastre.
Willa, una jove esperit nocturn de les Grans Muntanyes Fumejants, és la millor lladre del seu clan, per la seva habilitat per a colar-se a les cases de les criatures diürnes i emportar-se objectes que mai trobaran a faltar.
Però un dia, per culpa de la seva curiositat, Willa cau ferida i atrapada en el món del dia. Llavors descobrirà la veritat: no totes les criatures diürnes són iguals. La màgia que ha protegit el seu clan està en perill i només ella, amb el seu inesgotable coratge, té el poder de salvar-lo.

Espero que us agradin!

Iona

Disseny web: beminuscula