Qui som

i què fem

Inici > Qui som i què fem

Joan Bosch Nadal

L’home de la càmera. L’ànima de Macedònia Audiovisual. Planifica, grava, edita i té cura de tots els processos. El seu món és ple d’imatges!

100% Creatiu
200% Director de Macedònia Audiovisual

L’empresa

Macedònia Audiovisual s’especialitza en televisió, publireportatges, spots i videos corporatius. També tenim llarga experiència en documentals, clips musicals i curtmetratges. Els nostres coneixements en edició, producció, imatge i noves teconolgies ens permeten crear productes de gran qualitat amb una inversió feta a mida.

200% Atenció al client
100% Enfocats a la feina ben feta!

Els Clients

Ens adaptem en tot moment a les necessitats i propostes de cada client. Tractem tots els projectes amb rigor i professionalitat, amb la ment oberta i el cap despert per tal entendre el missatge que es vol fer arribar al públic, i així desenvolupar un producte de gran qualitat, pràctic i plenament funcional.

Necessites un vídeo?

A Macedònia Audiovisual realitzem un ampli ventall de productes audiovisuals d’estils molt diversos. Tractem TOTS els projectes amb rigor i professionalitat, amb la ment oberta i el cap despert per tal entendre el missatge que es vol fer arribar al públic, i així desenvolupar un producte de gran qualitat, pràctic i plenament funcional.

Contacta ara amb nosaltres!

Disseny web: beminuscula